2022-05-02 07:46:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Elégedett lehetsz a teljesítményeddel

Napi horoszkóp május 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz ma belép a Kos jegyébe. Ez neked nagyon vidám, élettel teli, pörgős időszakot jelez, sok flörttel, kalanddal, ismerkedéssel, titkos és nyílt vonzalommal. Ha szingli vagy, akkor most aztán igazán nem lesz okod a panaszra, bőven van lehetőséged az ismerkedésre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók szerencsés és kedvező lehetőségeket teremtenek az anyagi javak megszerzésére. Pénzügyeidet most rendbe tudod tenni, és ez belső biztonságérzetet is ad neked. Elégedett lehetsz a teljesítményeddel!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te igen szívós vagy, és az állóképességeddel sincs baj. Ám lehet, hogy lelkileg most nehéz lekövetned a fordulatokat. Oszd meg a gondolataidat, érzéseidet a barátaiddal, attól megkönnyebbül a lelked.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sokat gondolkodsz a jövőd felől, és meg is teszel mindent annak érdekében, hogy a céljaidat elérhesd. Ehhez elsősorban támogatókra lenne szükséged. Érdemes jobban körülnézned a családtagjaid körében és a barátaid között is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz ma tűz elemű jegybe, a Kos jegyébe lép. Ez nagyon kedvező periódust jelez neked. Népszerűséged felfelé ível kisebb-nagyobb közösségeden belül, és sokan keresik a társaságodat. Ha szingli vagy, már akár a mai napon az utadba sodorhatja a sors a szerelmet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne legyél annyira maximalista! A legnehezebb persze a saját természetednek legyőzése, de van, akiért érdemes még ezt is megpróbálni. A rendteremtés másodlagos a romantikához, a szerelemhez képest.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne sértődj meg azon, ha egy kollégád ma valamilyen megjegyzést tesz rád. Inkább fogd fel humorosan a dolgot, mint ahogyan valószínűleg annak is van szánva. Ha mégsem, te akkor is jóindulattá változtathatod a támadást.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Minden erőddel igyekszel titkolni a világ előtt, hogy valamiben bizonytalannak érzed magad. Egy valaki előtt azonban hiába minden színjáték: a párod átlát az álarcodon. Neki el is mondhatod, hogy mi bánt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz ma a Kos jegyébe lép, ami szintén tűz-elemű, akárcsak te. Érzelmes, szenvedélyes és a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz. Valakivel kapcsolatban lelkifurdalásod is támadhat. Most könnyíthetsz magadon, kérj tőle bocsánatot! A kibékülés szép pillanatokat hoz az életedbe.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon bekeményítettél, ugyanakkor törékeny is a lelked. A kemény fizikai munka, sport most testileg, lelkileg is jót tehet. Családi és munkahelyi ügyekben értelmes kompromisszumokat köthetsz a mai délutánon. Várj addig!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha szép jövőt akartok, nagyon fontos, hogy családi szinten össze is fogjatok érte. Ha veszekszetek, az még nem baj. De sohase felejtsetek el kibékülni. A közös célok, érdekek, a szeretet fontosabbak, mint az egyéni sértődöttség.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ellentmondásokkal teli nap ez. A szerelem és a barátság most ellentétbe kerülnek: egyik a másik rovására érvényesül. Nem te vagy a hibás ebben, mégis meg kellene próbálnod kiegyenlíteni a dolgokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: